Krom Kitaplık

Krom kitaplık estetik görüntüsü ile dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Klasik kitaplıklardan uzak daha estetik ve zarif duruşuyla tercih edilmektedir. Her ne kadar kitaplık olarak adlandırılsa da kitaplık dışında dekorasyon malzemeleri yerleştirmek için de kullanılabilmektedir.

Dekoratif anlamda gerek evlerde gerekse ofislerde kullanılabilen bu kitaplık modelleri farklı renk ve boyutlarda bulunur. Genelde gri parlak modeliyle göze çarpmaktadır. Ancak boyama ile değişik renklerde de üretmek mümkün olacaktır. Dekorasyonda tamamlayıcı parça olarak yer alan kitaplıkları Asra Trend ile siz de kullanarak avantaj elde edebilirsiniz.

Krom Kitaplık Kullanışlılığı

İlk bakışta krom kitaplık modelleri sağlamlığı konusunda tereddüt yaşatabilir. Alışık olunan kitaplık modellerinden farklı olması bunun temel sebebidir. Halbuki kullanılan krom malzemesi oldukça sağlamdır. Hatta klasik kitaplıklardaki gibi eğilme ve bükülme şikayetlerini de kalitesinden dolayı engellemektedir.

Krom kitaplığında yerleştireceğiniz kitapların ağırlığından dolayı herhangi bir form bozukluğu yaşanmaz. Tam aksine daha sağlam şekilde kullanabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken temel alan kitap sayısına bağlı olarak kitaplığı seçmektir. Küçük modelleri görece daha az kitaplar için kullanmak gerekir. Böylece kullanışlılığı da artacaktır.

Şık ve Estetik Krom Kitaplık Modelleri

Alıcılar tarafından bu tarz kitaplıkların tercih edilme sebebi genellikle estetik görüntüsünden kaynaklanmaktadır. Ahşap ve klasik renklerdeki kitaplıklardan uzak bir görünüm talep edenler bu yüzden satın almaktadır. Görece daha ince ve estetik yapıya sahip olduğunu incelediğinizde göreceksiniz.

Sahip olduğu estetik görüntü sayesinde sadece evde değil ofis ortamlarında da rahatlıkla tercih edilebilir. İş ortamlarında daha güzel bir görünüm kazanmak adına akla gelen ilk ürünlerden olmaktadır. Kitaplık, dergi, vazo, fotoğraf gibi farklı ürünler yerleştirilerek bu alanda sergilenebilmektedir.

Özel Tasarımları ile Krom Kitaplık Çeşitleri

Kitaplık modelleri dikdörtgen formlarında olduğu gibi krom malzemeler sayesinde farklı formatlara getirilebilmektedir. Dairesel formdaki kitaplıkların beğenisi genelde daha fazla olmaktadır. Değişik havaya sahip olması ve kitaplık kadar farklı ürünlerin kullanımına yer vermesinden dolayı tercih edilmektedir.

Özel tasarım kromdan üretilmiş kitaplık modelleri için sitemizden inceleme yapabilirsiniz. Asra Trend mobilya sayfasından baktığınız modeller arasından beğendiğinizi iletişime geçerek sipariş verme imkanını elde edebilirsiniz.