Kitaplık ve TV Ünitesi

Kitaplık ve tv ünitesi son zamanlarda moda olan ortamdan tasarruf sağlayan bir kullanım şeklidir. Ekstra kitaplık yaptırmak yerine hem televizyonu koyacak bir tv ünitesi hem de sağına ve soluna kitap koyabilecek ekstra alanlar yapılmaktadır. Böylece kitaplar sürekli göz önünde bulundurulurken hem de alanda ekstra kalabalık oluşmaz.

Kitapları yerleştirmek adına geniş bir alana ihtiyaç duyulur. Özellikle çok kitap okuyan bireylerin büyük bir kitaplığa ihtiyacı olacaktır. Büyük kitaplık ekstra alana ve maliyete sebep olacaktır. Küçük odaya ve eve sahip olanlar tek bir ürün ile iki işi yapabilirler. Bu da ancak Asra Trend mobilyadan tercih edeceğiniz tv ünitesi ve kitaplık birleşimi ile mümkündür.

Kitaplık ve TV Ünitesi Modelleri

Güncel olarak üretilen kitaplık ve tv ünitesi formu değişik şekillerde sağlanmaktadır. Duvarda yeterli mesafe varsa ortada televizyon düşünülerek sağ ve sol kısımda raflı şekilde kütüphaneler üretilebilmektedir. Televizyonu çevreleyen kitaplar ile şık bir görüntü yakalanmaktadır.

Yetersiz alan bulunan noktalarda televizyonu sağ veya sol tarafa sabitleyerek yan tarafına birden fazla raf ile kütüphane oluşturmak mümkündür. Bu tarz modellerde genelde televizyon duvara sabitlenerek kullanılır. Alt kısımda televizyon ünitesi bulunması alanın çok dar ve karışık görünmesine neden olacaktır.

Kitaplık ve TV Ünitesi Boyutları

Kitaplık ve televizyon ünitesi birleşimi boyut olarak değişikliklere sahiptir. Her bir boyutlandırma duvar ve oda büyüklüğü düşünülerek üretilmektedir. Müşterinin ihtiyacı olacak şekilde planlamalar yapılarak boyutların detaylı alınması ile üretim tamamlanmaktadır.

Temelde ortama tam uyum sağlaması ve duvarda istenen görüntüyü vermesi amacıyla ince işçilik ile üretim yapılmaktadır. Aksi halde istenen duruşun bulunması mümkün olmayacaktır. Boyutlandırmalar istek ve ihtiyaca göre saptandıktan sonra üretimlere hız kazandırılmaktadır.

TV Ünitesi ve Kitaplık Kurulum Aşamaları

Kurulum aşamasında önce iskelet kısımları yapılarak raf ve kenar köşelerin sabitlenmesi sağlanmaktadır. Daha sonra üstlerine gerekli raflar ve dış iskeletler takılarak büyük çapta kurulum tamamlanır. Varsa en son aşamada ayna ya da camlar eklenebilir. Yoksa kullanıma hazır hale gelen noktalara kitaplar eklenerek hareket edilebilir. Asra Trend sitemizde yer alan kitaplık ve televizyon ünitesi formlarına bakarak kararınızı verebilirsiniz.