Katlanabilir mutfak masaları, ev ve mutfak dekorasyonu içinde, ofis dekorasyonu içinde, bahçe dekorasyonu içinde en gerekli mobilya modelleri arasında yer almaktadır. Katlanabilir masalar, özellikle ufak mutfakları olanlar için çok faydalı ve fonksiyonel mobilya türlerindendir. Son zamanların popüler ürünlerinden olan katlanır masalar hiç yer işgal etmeden üstelik de dekoratif görünümlü hali ile mutfağınızda bir kenarda durabiliyor. Bahçe için masa modelleri ise kalabalık misafirleriniz olduğunuzda bahçenizde birkaç adımla kocaman bir masanız oluyor. Katlanabilir masalar hem çok fonksiyonlu hem de oldukça dekoratiftir. 

Farklı materyallerden üretilen katlanır masalar, günümüzde ev, iş yeri, bahçe, toplantı alanları, davet alanları ve kamp gibi pek çok yerde kullanıma uygundur. Dar alanların kurtarıcı olan katlanır masalar, mutfakta yemek yerken veya karşılıklı iki kişi kahve içerken oldukça kullanışlı bir eşyadır. Hem alandan tasarruf etmenizi sağlar hem de gideceğiniz farklı yerlerde konforlu biçimde kullanmanıza fırsat vermektedir.  

Katlanır masalar genellikle 200-250 cm Yüksekliğe sahip olmakta olup, 120-140 cm Genişliğe sahiptir  

Katlanır masaları ürünleri ayrıca 35cm Derinliğe sahip olmakta olup ürün iç haznesi 3 raf ve katlanır masa dan oluşmaktadır. Bu ürünlerin malzemelerin tüm ahşap kısımlarını Avrupa standartlarında üretim yapan ve kanserojen madde içermeyen Yıldız Entegre ve Kastamonu Entegre kullanılmaktadır 

Mutfak için katlanır masa satın almak isteyen kişiler, ahşap veya plastik katlanır masa tercih etmemelidir. Çünkü ısı ve neme karşı dayanıklı olmadıklarından aşınma ile karşılaşabilirsiniz. Metal masalar, balkon veya bahçe için uygun olmamaktadır. Daha çok iç mekanlarda kullanıma uygundur. Mutfak için ideal olan metal masalar katlanarak hareket alanınızı artıracaktır. Ayrıca ailedeki kişi sayısı, katlanır masayı almayı düşündüğünüz alan ve kullanım amacınıza göre satın alırken dikkat edilmesi gereken kriterler sıralanmaktadır. 

''Ev Yaşam Trendleri’’ sloganı ile yola çıkan Asratrend, kullanışlı mutfaklar için ideal katlanabilir mutfak masaları ile yanınızda. Mutfağınızın boyutuna göre farklılık gösteren mutfak masası modelleri arasından siz de seçiminizi yapabilir, en uygun mutfak masası modeline anında ulaşabilirsiniz.