Aynalı Kitaplık

Aynalı kitaplık bulunan ortamı daha büyük ve ferah göstermek adına tercih edilebilir. Sahip olduğu aynalar ile kitaplıktan çok daha fazlasını sunmaktadır. Özellikle küçük alanlarda kullanılacak bu ayna desenleri ile ortamın daha ferah gözükmesi mümkün olmaktadır. Küçük odalar için olmazsa olmaz parçalardır.

Dekorasyonda ufak hileler ile alanınızda farklılık yaratabilirsiniz. Küçük salon için kitaplık arıyorsanız bu noktada Asra Trend mobilyadan aynalı kitaplık modelleri incelenebilir. Aynalı yapısından dolayı klasik kitaplığın ötesinde bir moda havası yakalanabilir. Güneş alan odalarda ışık hilesi ile alanın daha büyük görünmesini de bu sayede sağlayabilirsiniz.

Son Dönemin Şık Aynalı Kitaplık Modelleri

Kitaplık modellerine eklenmiş olan ayna detayları farklı şekilde sağlanmaktadır. Kimi zaman bütün ve büyük ayna parçaları kullanılırken kimi zaman daha küçük detaylarda aynalar tercih edilebilir. Burada önemli olan ayna ve kitaplığın ne derece uyum sağladığı ve dayanıklılığıdır.

Evinizin özel köşesinde yer verebileceğiniz şık aynalı kitaplık modelleri için tercihiniz çok geniştir. Seçeneklerin bol olması sayesinde birbirinden şık kitaplıklara erişebilirsiniz. Modernliği sağlayan bu parçaların kullandığınız alanda değişik bir hava yakaladığını görebilirsiniz. Siz de şık, modern ve tasarım harikası olan aynalı modellere göz atabilirsiniz.

Aynalı Kitaplık Boyutları

Özel tasarım kitaplık modelleri değişik boyutlarda kullanılmaktadır. Aynalı olan modellerde de boyutlandırmalar farklı ortamlar için sağlanmaktadır. Gerek kitap sayısı gerekse kullanılacak ortama bağlı olarak farklı boyutlardaki kitaplık modelleri tercih edilebilir.

Ortalama olarak bir kitaplık boyutundan bahsetmek oldukça zordur. Çünkü ihtiyaç ve beğeniye bağlı olarak boyutlarda tamamen değişim meydana getirilmektedir. Üretim aşamasında müşteri beğeni ve memnuniyeti düşünülerek gerekli hesaplamalar yapılarak işlemler gerçekleştirilir.

Model olarak beğendiğiniz kitaplıkları bu sayede özel tasarım kitaplık haline getirebilirsiniz. Uygun alanınız varsa daha büyük ve kapaklı modeller yaptırabilir, küçük alanlar için salon kitaplık modellerine göz atabilirsiniz. Böylece her koşulda kullanabileceğiniz farklı kitaplık modelleri sizlerin olabilir.

Aynalı Kitaplık Kurulumu

Aynaya sahip olması kitaplık kurulumunu zorlaştırmamaktadır. Klasik kitaplık gibi basit bir kurulum işleminin yapılması kullanımı hızlandırmaktadır. Kısa sürede kurulumu yaptıktan sonra kitapları yerleştirerek kullanabilirsiniz. Aynalı yapı birleşik ve sağlam şekilde iletileceğinden herhangi bir sorun yaşamanız mümkün olmaz. Asra Trend sitemizden aynalı modellere göz atarak siz de kararınızı verebilirsiniz.