Açılır Yemek Masası


Açılır Yemek Masası

 Açılır yemek masalarını, Asra Trend olarak daha kullanışlı ve modern hale getirdik. Bu masalar yemek yapılırken ya da yemek yendiğinde kolay kurulumlu bir masadır. Bu masalar genellikle orta bölümleri açılarak daha geniş hale getirilebilen ve yemek yapılırken ya da yemek yendiğinde kullanılabilen masalardır. Açılır yemek masaları, genellikle yemek yapılacak yerlerde bulunur ve bu sayede yemek pişirilirken ya da yendiğinde daha fazla yer olur. Bu masalar ayrıca, genellikle çoklu amaçlı olarak kullanılır ve bu sayede yemek yaparken ya da yendiğinde daha fazla yer olur.


Katlanır Mutfak Masaları Nasıl Kullanılır?

 Masalar genellikle çoklu amaçlı olarak da kullanılabilir. Örneğin, katlanır yemek masası, bir parti için yiyecek ve içeceklerin servis edilebileceği bir masa olarak da kullanılabilir. Katlanır yemek masaları, ayrıca evdeki diğer masalardan daha hafif ve kolay taşınabilir olduğu için, evde farklı yerlerde de kullanılabilir.


Katlanır Yemek Masaları Kaç Kişiliktir?

 Yemek masasında oturabilecek kişi sayısı, yemek masasının büyüklüğüne ve şekline göre değişebilir. Genellikle, standart bir yemek masasında 4 ile 8 kişi arası oturabilir. Ancak, daha büyük yemek masalarında daha fazla kişi oturabilir ve bu sayede daha fazla kişinin yemek yiyebileceği bir ortam oluşur. Ayrıca, yemek masalarının şekline de göre oturabilecek kişi sayısı değişebilir. Örneğin, daire şeklinde bir yemek masasında daha az kişi oturabilirken, düzgün bir şekilde uzun bir yemek masasında daha fazla kişi oturabilir.


Alternatif Yemek Masaları Nelerdir?

 Alternatif masalar, standart masalardan farklı olarak Asra Trend’de tasarım ve kullanım özelliklerine sahip masalar tasarlıyoruz. Örneğin, ahşap masalar, mermer masalar, metal masalar, plastik masalar gibi farklı malzemelerden yapılmış masalar alternatif masalar olabilir. Ayrıca, katlanır masalar, açılır masalar, şarap barı masaları gibi özel amaçlı masalar da alternatif masalar olarak kabul edilebilir. Bu masalar, genellikle standart masalardan farklı olarak tasarım ve kullanım özelliklerine sahiptir ve bu sayede farklı amaçlar için kullanılabilir.


Online Alışveriş ile Katlanır Masa Nasıl Alınır?

 Bu tür alışverişler, genellikle çeşitli e-ticaret siteleri üzerinden yapılır. Örnek vermemiz gerekirse www.asratrend.com.tr’den evinizden çıkmadan alışveriş yapabilirsiniz. Online alışveriş, ev eşyaları alımı konusunda da oldukça kolaydır ve bu sayede ev eşyalarının alımı için dışarıya çıkmaya gerek kalmaz. Örneğin, online alışveriş sitelerinden katlanır masa, yemek masası, kitaplık gibi ev eşyaları satın alınabilir ve bu sayede evde yeni eşyalara sahip olunabilir. Ayrıca, online alışveriş siteleri üzerinden çeşitli indirimler de yapılabilir ve bu sayede katlanır masalar daha uygun fiyatlarla alınabilir.


Katlanır Mutfak Masası Nasıl Paketlenir?

Katlanır Masası kargosu, özellikle hassas eşyalar için oldukça önemlidir. Bu nedenle, ev eşyalarının kargosu, dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. 

Özellikle, hassas eşyaların kargosu sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır.

Eşyaların ambalajı: Eşyalar, uygun bir ambalaj malzemesi ile sarılmalıdır. Örneğin, cam eşyalar için cam kırılmaz filmi, porselen eşyalar için havlu gibi malzemeler kullanılabilir.

Eşyaların taşınması: Eşyalar, dikkatli bir şekilde taşınmalıdır. Özellikle, hassas eşyalar için eşyaların üzerine bir battaniye ya da havlu serilerek taşınması daha uygun olabilir.

Eşyaların depolanması: Eşyalar, nakliye sırasında sarsılmaması için uygun bir şekilde depolanmalıdır. Örneğin, kutular içine yerleştirilerek depolanabilir ya da kamyonun içinde özel bir şekilde sabitlenerek taşınabilir.


Bu noktalara dikkat edilerek yemek masası  kargosu dikkatli bir şekilde yapılabilir.